Четвер, 25.04.2024, 14:37
Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Календар новин

«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Форма входу

Вітаю Вас Гость!

Пошук

Наше опитування

Чи бували Ви в Маріямполі?
Всего ответов: 334

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Квітень » 24 » «Посади своє дерево та збережи його»
«Посади своє дерево та збережи його»
17:17

Щоранку, коли збираюсь на роботу, як молитву, нагадую слова із вірша Т.Корнійчук «Цінуй життя», в яких автор по-філософськи звертається до нас:

"Життя дається кожному одне,

Немов ріка бурхлива й швидкоплинна,

Тож поспішай, бо птахом промайне.

Живи, щоб не пропала ні хвилина”.

І хоч робочий день сільського голови не має чітко окресленого початку та закінчення, намагаюсь дійсно працювати так, щоб мати звіт за кожну хвилину, кожну справу та починання. Благо, що у нашому Маріямполі робити є що і є з ким. Я переконана, що Маріямпіль вигідно вирізняється з-поміж інших сіл району гарними справами та починаннями.

Нещодавно у центрі села, перед церквою, на площі Святої Марії, з ініціативи голови оргкомітету з розвитку села професора медицини В.І.Боцюрка посаджено 70 дерев кулястого клена. І саме в цьому часі маємо розпорядження голови облдержадміністрації М.Вишиванюка про щорічну акцію «Посади своє дерево та збережи його». Я тішуся, що ми долучилися до цієї акції, але більше радію з того, що просто поталанило знайти підтримку і розуміння не лише в односельців, депутатів сільської ради, але й у людей, яким не є байдужий Маріямпіль. Об’єм виконаних робіт потребував техніки. І ось саме начальник Галицького УОС і ПС М.І.Кусяк нам у цьому надав допомогу.

Робітники Кусяк М.І., Квасній Б.Р, Комарець С.Й., Солтис С.О., Дзебчук В.В., Хрептик Я.М., Гишта В.Г., Гамуляк О.І., Ніжинська О.Г., Балагура М.Й., Дутчак В.В., Фалько Г.А. працювали з особливим натхненням, були прикладом для учнів місцевої школи, якими керував молодий вчитель трудового навчання. Славно попрацювали учні Т.Дутчак, О.Осташ, І.Протас, О.Влад, Ю.Хущ, Л.Стеблинський, В.Осташ, В.Вовчук, Л.Хущ, Т.Макар, В.Протас, В.Савчук, М.Турчин, М.Явецький, В.Швадчук, В.Мищак.

Горджуся, що у Маріямполі люди вміють не лише цінувати минуле, але й бачити гарне майбутнє нашого славного містечка Марії. Маю надію, що молоді насадження свято оберігатимуться і тішитимуть нас і наших нащадків своєю величавою красою. Від щирого серця всім дякую за активну участь у посадці кулястих кленів на площі Святої Марії.

З повагою та вдячністю сільський голова Леся Шкаврітко

Джерело інформації: газета "Галицьке слово" №18 2010р.



Переглядів: 869 | Додав: natasha | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]